Ziet u zichzelf hier al wonen?

En ineens komt alles samen. De woningen verrijzen steen voor steen, de straat krijgt vorm en het groen groeit en bloeit. En dat alles tegen een setting van modern, rustig en stijlvol wonen.

Woningtype C

Bouwnummers:


156 m2 ~ v.a. € 595.000 v.o.n.

Bekijk woning

Verkocht

Woningtype E

Bouwnummers:

Woningtype E betreft een twee-onder-éénkapwoning met drie verdiepingen op een royale kavel van circa 260 m2. Optioneel is een aangebouwde berging/garage naast de woning mogelijk. De woningen beschikken over twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein.  

144 - 150 m2 ~ v.a. € 495.000 v.o.n.

Bekijk woning

Verkocht

Woningtype D

Bouwnummers:

Woningtype D betreft twee bouwblokken, een blok bestaande uit drie woningen en een blok bestaande uit vijf woningen. De hoekwoningen beschikken over twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Aan u de keuze voor een aangebouwde berging/garage naast de woning.
 

136 - 157 m2 ~ v.a. € 410.000 v.o.n.

Bekijk woning

Woningtype C

Bouwnummers:

Dit is het begin van iets moois! Woningtype C betreft twee vrijstaande woningen met een heerlijke groene achtertuin op het zuidoosten. U krijgt twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein. Wilt u berging of garage erbij? Het is allemaal mogelijk. 
 

141 m2 ~ v.a. € 595.000 v.o.n.

Bekijk woning

Verkocht

Woningtype B

Bouwnummers:

Woningtype B is bestemd voor 55+ en bestaat uit woningen met twee verdiepingen en standaard dakkapel. De zonnige woonkamer gaat over in een heerlijke achtertuin op het zuiden. De slaap- en badkamer zijn gesitueerd op de begane grond en maken de woning levensloopbestendig. De bovengelegen verdieping is geheel naar eigen inzicht in te delen en uiteraard kunt u de woning naar achter uitbouwen.

88 m2 ~ v.a. € 230.000 v.o.n.

Bekijk woning

Verkocht

Woningtype A

Bouwnummers:

Woningtype A omvat een twee-onder-één kapwoning met een achtertuin op het zuiden. Optioneel is een aangebouwde berging/garage naast de woning mogelijk.
De woningen beschikken over twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein en zijn standaard levensloopbestendig uitgevoerd.
 

98 m2 ~ v.a. € 425.000 v.o.n.

Bekijk woning
Beschikbaar
Onder optie
Verkocht